Logga in

IF Centern

Välkommen till IF Centerns nya hemsida

Arbetet med att ta fram en ny hemsida har tagit mycket längre tid än planerat men nu har vi ett första utkast. Sidan är byggd i ett CMS-system (Content Management System) som heter Joomla. Ni kan läsa mer om Joomla på Wikipedia här:

Joomla på Wikipedia (länkar nu till den engelska sidan, den svenska var inte uppdaterad)

 Vi har fått en ny layout som (förhoppningsvis) ser en hel del modernare ut än den nuvarande. Det har också skapats upp menysystem för alla ungdomslagen liksom en kalender som också visar samtliga inlagda aktiviteter på förstasidan. Denna kalender kan också prenumereras på.

För närvarande visas den inte korrekt i Internet Exporer 8 eller lägre så kör ni en sådan webläsare bör ni antingen uppgradera den eller installera Firefox, Google Chrome, Opera eller någon annan, modernare webläsare.

Vi ska nu gå vidare med att flytta över nuvarande nyheter, lägga in användare, integrera medlemsregistret, diskutera funktioner som ska finnas med mm mm. Ni kan redan nu skapa ett konto här genom att klicka på Logga in - Skapa inloggning i menyn till vänster. Ni kommer då senare att få ett mail när ert konto är klart och kan aktiveras. Sen är det bara att börja lägga in material. Allt som ni lägger in här kommer att följa med när vi lanserar sidan fullt ut.

Om ni vill kan vi redan idag länka er meny på den nuvarande hemsida hit.

Hör gärna av er med synpunkter och frågor.

99 vinst